Tuotteet

Miksi aerosolisammutus?

Digitalisaatio tuo uusia haasteita paloturvallisuuteen ja ne on pyrittävä ratkaisemaan kustannustehokkaasti turvallisuudesta tinkimättä. Sähkölaitteiden määrä lisääntyy kovaa vauhtia ja samalla tuhoisien sähköpalojen riski kasvaa.

Nykyaikaisen sammutusjärjestelmän on oltava luotettava, kustannustehokas ja muokattavissa muuttuviin tarpeisiin. Tarjoamme teille ratkaisuna tarpeisiinne parhaiten sopivia Salgromin-sammutusjärjestelmiä.

Sammutusjärjestelmien kehitys

Aerosolisammutusratkaisut ovat tehokkuuden ja yksinkertaisuuden vuoksi markkinoiden edullisimpia hankkia, ja niiden elinkaarikustannukset ovat huomattavasti perinteisiä järjestelmiä pienemmät. Testatut ja sertifioidut sammutusratkaisut palvelevat kaikkia asiakasryhmiä, palosuojaukselle asetetusta turvallisuustasosta tai vaatimuksista riippumatta.

Salgromatic-aerosolijärjestelmä on tulevaisuusvarma turvaratkaisu vaativiin kohteisiin. Sillä voidaan suojata helposti kaikenlaiset koneet, tilat, laitteet sekä tuotanto- ja palveluprosessit tulipalojen varalta.

Järjestelmien vertailu

Sammutteet

Aerosolisammutteet

Salgromatic ARMORON- kuivatiivistetyt aerosolisammutusjärjestelmät turvaavat vaivattomasti myös vaikeasti suojattavat kohteet. Salgromatic ARMORON -järjestelmät ovat hintatasoltaan edullisempia, vievät huomattavasti vähemmän tilaa ja ovat yksinkertaisempia ja edullisempia suunnitella, asentaa ja ylläpitää kuin perinteiset kaasusammutusjärjestelmät.

Aerosolisammutteet

Impulssijauhesammutteet

Salgromatic DPS-jauhesammutteet ovat täysin paineettomia ja suljettuja, käytännössä huoltovapaita yksiköitä, jotka on suunniteltu kestämään ja toimimaan ääriolosuhteissa (-60…+90°C) kaikissa toimintaympäristöissä. DPS-jauhesammutteita on saatavilla useita eri kokoja ja malleja käyttökohteen mukaan. Valikoimasta löytyy myös räjähdyssuojatut, sekä Atex-sovelluksiin hyväksytyt versiot.

Impulssijauhesammutteet